Tid til romantik

tid-til-romantik

Har I tid til romantik i parforholdet?

Tid til romantik i parforhold er en mangelvare for en del par.

I Danmark bliver vi mere og mere fortravlede..

Den påtænkte romantik – bliver måske puttet ind i kalenderen (hvis den overhovedet gør), som en halvårlig eller årlig begivenhed.

Vi har aldrig rigtig tid til det med romantikken, for der er altid liiiige noget, vi skal nå først og have overstået – og så skal vi nok få det gjort sammen med alle de andre ting, der er presset ind i kalenderen – bare ikke lige nu!!

Har du tænkt på, at tid til romantik måske aldrig når at komme – før det er for sent?

Vi har for travlt, og romantik bliver pludselig endnu en ting, der presser os.

At holde liv i parforholdet – og de intime følelser, giver os følelsen af endnu mere vi skal have gjort på vores huskeliste. Vi løber så stærkt.

Hvad løber vi for? Hvad er det, der altid er så vigtigt, vigtigere end de mennesker vi omgiver os med?

Savnet om nærvær – skaber utroskab

Det er måske en markant påstand,  men der er en reel fare for at vores travlhed skaber yderligere årsag til utroskab i de små (eller store) hjem.

Vi vil alle gerne ses, have opmærksomhed, føle os elsket og føle os værdsat. Men hvis opmærksomheden og romantikken bliver en sjælden begivenhed som juleaften, kan det være svært at holde gløden tændt mellem jer.

Pludselig kan et varmt blik på arbejdet ende i et sidespring, fordi vi savner nærvær og opmærksomhed så uendeligt meget, uden vi selv har opdaget det.

Så med ét kan opmærksomhed ude i byen eller på arbejdspladsen – ende i sidespring, der senere vil skabe kedelige konsekvenser i vores liv.

Den manglende opmærksomhed og vores usigelige travlhed – lukker og slukker for al romantik. Derfor mener jeg der er bidende nødvendigt, at vi slipper sportsvogn-tempoet og kommer ned i en mere roligt tempo, så vi ikke glemmer os selv og vores partner.

5 veje til romantik i parforholdet

  1. Sæt tempoet ned, så du kan mærke dig selv og blive mere nærværende (prioritér hvad der er vigtig i dit liv – tag ansvar).
  2. Se din partner dybt ind i øjnene og sørg for dagligt at kysse hinanden i længere tid ad gangen (undersøgelser viser at dette åbner for de varme følelser mellem par).
  3. Del de varme følelser overfor din partner – husk at sige det, når du føler kærlighed og vis det (hold ikke igen).
  4. Har I børn – så få dem passet hver 2. måned – bare en aften og nogle gange også en nat med. Skru ekstra op for romantikken. Investering i jeres parforhold er en positiv investering også for jeres børn (jeres følelser overfor hinanden – er det der binder hele familielivet sammen).
  5. Overrask hinanden med jævne mellemrum – og glæd hinanden med små kærlige handlinger i hverdagen. Fx kom ind med kaffe eller noget lækkert, når din partner er træt eller gør andre små handlinger, som du ved din partner vil sætte pris på. Lev jer ind i hinandens behov og glæd hinanden dagligt.

Sponsorer: Gardin-Nyt, Gardinforretning Holbæk – gardinbutik Holbæk og Sommerland Sjælland – Forlystelser

Tid til romantik – så lidt skal der til!

Comments are closed.