VictoriaMilan – Dating med konsekvenser

victoriamilan-dating

VictoriaMilan – Dating med store konsekvenser for dit liv

VictoriaMilan – du har nok hørt de lokkende radioreklamer?

“Gør dit liv levende – ha’ en affære”….

Det bugner med dating-sites, der gerne vil lokke dig – og det kan være en rigtig god løsning, især hvis du ikke længere går i byen – men tænk dig om!

Her på bloggen sætter jeg et stort minus ved VictoriaMilan…Tror måske også, der efterhånden er kommet andre lignende sites til, jeg dog ikke kender navnet på.

De hjælper dig, som en tyv om natten – på rov efter kød

De appellerer til at ødelægge familier med børn, fordi en ægtefælle keder sig lidt i rutinerne – eller ikke træffer en ansvarligt valg. Her åbner de portene for at du sniger dig hen ad en vej med fuldt STOP-skilt – De lover dig ovenikøbet, at det er anonym dating – så du i ro og mag kan tage for dig af retterne. Det helt store tag-selv-bord!

Halleluja….

Smukt ik?

Du kan if. deres site gøre det helt skjult, men undskyld mig – hvor få gange er det, at utroskab ikke på en eller andet måde kommer op til overfladen og hemmeligheden bliver enten en bombe, fordi du bliver opdaget? eller du kommer til at rende rundt som jagtet vildt, fordi du har valgt at køre et dobbeltliv, hvor den ene del af dit liv – er som en tyv i natten. Altid bange for at blive opdaget.

OK, your choise, men græd ikke bagefter, når VitoriaMilans stifter gnider sig i hænderne med en masse af dine guldmønter – alt imens dit ægteskab splittes langsomt, men sikkert ad til atomer.

 

Økonomiske konsekvenser for dig

De tjener simpelthen penge på utroskab – eller måske snarere på at have nogle meget specielle regler for betalingen, som lænser brugerne for penge – helt uden du opdager det.

 

Stifteren af VictoriaMilan, Sigurd Veda er en glad mand. Han har drevet en kæmpe overskudsforretning på sidespring/utroskab.

Advarsel: Se her, hvad brugerne mener om VictoriaMilan …..

 

Sponsorer: AlletidersForedrag – Arbejdsglæde foredrag, i-Strategi – Online markedsføring Holbæk og Webshop Holbæk, Roskilde, Købehavn

 

Comments are closed.